Марічка Падалко відмовилася від розкішних ефірних суконь на період війни: у чому зірка буде вести ефіри новин?

Відома українська телеведуча Марічка Падалко зробила цікаве повідомлення на особистій сторінці в Instagram. Можливо, на період війни вона більше не вдягне сукню.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко завжди в ефірі виглядає просто неймовірно. Костюмери підбирають для неї розкішній сукні, візажисти створюють висококласний макіяж і все це доповнює талант та харизму журналістки.

Марічка Падалко відмовилася від розкішних ефірних суконь на період війни

Однак, зірка відчуває, що подібні образи не пасують їй у період війни. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і додала, що її підписники такої ж думки.

Марічка Падалко відмовилася від розкішних ефірних суконь на період війни. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Тому у нещодавньому ефірі вона з’явилася у жовто-блакитну гольфику та штанях. Вони вигідно підкреслили її фігуру, а також говорили про патріотичність та віру у свою країну.

Нагадуємо, що чоловік Марічки Єгор Соболєв захищає Батьківщину на передовій. Телеведуча дуже хвилюється, адже від нього немає вісточки. У пари підростає троє дітей, є нерухомість у Києві та в передмісті. Тим не менш, обидва вирішили залишитися і робити все що можна для  України, аби її захистити. На даний момент Марічка Падалко тісно співпрацює з Святославом Гринчуком, Єгором Гордєєвим, Соломією Вітвіцькою, Наталією Островською, тощо.

Марічка Падалко, у якої чоловік в теробороні, поділилася новинами з фронту
Марічка Падалко відмовилася від розкішних ефірних суконь на період війни

Необхідно зазначити, що обранець Марічки насправді росіян за походженням. На початку нульових він переїхав до України та отримав українське громадянством. Свекруха Марічки залишилася в росії і мала серйозні проблеми з тим, щоб побачитися з сином та онуками.

Схожі статті