|
22.10.2020 16:21

Знову та знову розносить: з’явилися фото зірок які худнуть та гладшають щороку (Каменських Кароль та інші)

Знаменитостям буває важко тримати себе в руках, тож ми маємо можливість спостерігати за тим, як змінюються їхні параметри.

Напружені концертні графіки і постійна увага з боку преси не завжди позитивно впливає на зовнішність зірок. У мережі часто можемо побачити як змінювалися параметри улюблених виконавців.

Тіна Кароль, найбільш обговорювана зірка української естради, зізнається, що їй важко тримати себе у формі. Вона з дитинства схильна до повноти. На її останніх знімках видно, що артистка знову поправилася. Це підкинуло додаткову тему для обговорень і підозр про іі цікавий стан.

Як змінилася Тіна Кароль

Улюблениця багатьох Настя Каменських теж не завжди була стрункою брюнеткою. Був період, коли зірка дуже поправилася. Одного разу побачивши себе у дуже облягаючій концертній сукні співачка вирішила, що час братися за себе. Настя Каменських переглянула раціон і додала спорт, а наполеглива праця зробила неї ту, якою ми всі так сьогодні захоплюємося.

На останніх знімках на сторінці співачки у мережі Instagram прихильники Насті Каменських помітили, що зірка знову поправилася. Фоловери співачки зазначили, що її знову розносить і порадили скинути 3 кг.

Українська співачка, яка зараз живе працює в Росії, Ані Лорак дуже поправилася після вагітності. Після цього виконавиці вдалося привести себе у форму. Але тепер прихильники зауважують, що зірка занадто схудла. Ймовірно на її зовнішній вигляд вплинуло розлучення і переживання, пов’язані з цим.

Фігура Ані Лорак

Постійні стрибки ваги і у співачки Наталії Могилевської. Зірка постійно набирає і втрачає вагу. Востаннє вона різко схудла на 20 кг для участі у проекті ” Танці з зірками”. При цьому зараз кардинальних змін у фігурі зірки не спостерігається.

Схудла Наталія Могилевська

Пишногруда Анфіса Чехова теж втратила 20 кг. За словами телеведучої, вона не ставила собі за мету схуднути. Зірка змінила спосіб життя і бонусом отримала розкішну фігуру.

Фігура Анфіси Чехової

Що ж, зірки так само дозволяють собі послаблення у харчуванні. Проте кожен зайвий сантиметр спонукає їх пітніти у залі та сидіти на дієтах.