“Бенкет під час чуми”: найбагатша співачка України Камалія влаштовує розкішний бал у Баварії для багатіїв

Відома українська співачка Камалія організовує бал у південній Німеччині, головною метою якого є благочинність. Артистка збиратиме кошти для українських біженців.

Відома українська співачка Камалія, як і більшість інших вітчизняних знаменитостей активно гастролює Європою, маючи за мету зібрати якомога більше коштів для біженців, армії, тощо. Складні часи диктують свої правила, але знаменитість робить усе можливе, щоб полегшити життя своїх співвітчизників.

Камалія влаштовує розкішний бал у Баварії для багатіїв

Не так давно вона брала участь у концерті в Польщі, а нещодавно повідомила про те, що є організатором балу, який відбудеться у Баварії. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Судячи з усього, захід буде влаштований для багатіїв, адже йдеться про світську спільноту.

Відповідно є імовірність, що співачці вдасться зібрати набагато більше коштів. Але деяким користувачам мережі подібних від прийшовся не до смаку.

Камалія влаштовує розкішний бал у Баварії для багатіїв. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Повідомлення було розцінене критично через те, що зараз не час для світських раутів. І тим не менш, він є благочинним, а це означає що піде на користь українцям.

Варто відмітити, що на фоні всіх подій Камалія дуже схудла. І хоча стрункість їй дуже пасує, привід для цього жахливий. Нагадуємо, що зірка одразу евакуювала своїх дітей, але сама покидати Київ не поспішала. Все ж таки артистці довелося виїхати. Згодом з’ясувалося, що існує велика проблема з улюбленцями знаменитості: кадирівці не пускали людей до коней, які не мали що їсти та пити. Через декілька тижнів співачка повідомила, що усі коні втекли з іподрому.

Схожі статті