27-річна Катерина Репяхова випадково зізналася, що у шлюбі не носить прізвище чоловіка: “Не просили”

Цікавим та загадковим видався шлюб у Віктора Павліка та Катерини Репяхової. Не перший рік бентежать прихильників і критиків стосунки музиканта та його концертної директорки.

Популярний музикант Віктор Павлік вчетверте оженився у 2020 році. Обраницею стала молода концертна директорка Катерина Репяхова. Гучного весілля ще не було, адже події склалися драматичним чином. Молодший син артиста переживав непросте лікування і майже не полишав клініки. У серпні його не стало. Звісно, батькові та його новій супутниці вже було не до свята.

Та офіційно шлюб таки зареєстрували та народили синочка Михасика. Втім, нещодавно випадково виявилося, що скоріше за все Катерина Репяхова лишила собі дівоче прізвище. На це вона натякнула у черговій публікації в Інстаграмі, де розповідала про свою евакуацію до Європейського союзу. Там на митниці спитали документи дитини.

“З документів потрібні були: техпаспорт на машину, закордонні паспорти (можна і без них), і на українському паспортному контролі попросили свідоцтво про народження Міші (так як прізвища різні)”, – повідала блогерка.

Також Катерина розповіла, що евакуація до Європейського союзу – справа не з легких. Перш за все довелося з Києва поїхати на захід України, там вже перетинати кордон.

COVID – сертифікати не просили“, – написала Катерина Репяхова.

За словами дружини Віктора Павліка, у ЄС вони затримуватися не збираються. Прибувши в Гановер, вони з мамою і сином будуть вирушати далі. Машину, яку дуже любила Катя, доведеться лишити у чужій країні. Втім, родина налаштована вельми оптимістично щодо майбутнього.

Схожі статті