Сергій і Сніжана Бабкіни відсвяткували річницю весілля вдалині від дому: “Ми всі знаходимося там, де маємо бути”

Відома подружня пара Сергія і Сніжани Бабкіних відсвяткувала річницю весілля вдалині від рідного дому, звідки вони виїхали через війну в Україні.

24 лютого росія напала на Україну, що змусило багатьох українців покинути свої домівки в пошуках більш безпечного місця. Не стали винятком і зірки шоу-бізнесу. Зараз в умовах воєнного положення чоловіки призовного віку (від 18 до 60 років) не можуть виїздити за кордон законно, однак є умови, за яких це можливо.

Так, відомий музикант Сергій Бабкін покинув країну як батько трьох неповнолітніх дітей. При цьому співак не сидить на чужині, склавши руки. Він активно бере участь у благодійних концертах для сбору коштів на потреби України. Крім того, знаменитість не забуває проводити час з родиною.

Родина Сергія Бабкіна
Сергій і Сніжана Бабкіни відсвяткували річницю весілля вдалині від дому

Сергій і Сніжана Бабкіни відсвяткували річницю весілля вдалині від дому

У себе в Інстаграмі дружина Сергія Бабкіна Сніжана виклала сімейне фото і написала:

“Сьогодні 27 березня. 13 років з дня нашого офіційного розпису з Сергієм. Цю історію багато хто моїх знає… Як Сергій проспав розпис, як моя мама його будила, як я чекала його біля РАГСу. Проспав тому, що тільки вранці повернувся після двотижневого туру по росії… Здається, що все це було до нашої ери… Я цей місяць багато мовчу. Останні 2 роки я багато говорила. А зараз мені захотілося мовчати. Мовчки спостерігати за собою. В цьому мовчанні народжувався відчай, злість, безсилля, вина. Якщо годуєш ці емоції своєю енергією, поступово вони заволодівають тобою. Відчуття провини багато хто відчуває, коли їм довелося виїхати з країни. Паралельно цю ж вину відчувають ті, хто не встиг, не хоче, не може виїхати. Звинувачують себе, звинувачують інших. Ми можемо спостерігати в коментарях під різними постами звинувачення, критику, засудження… Це було і раніше, але зараз особливо багато. В цьому випадку я згадую про самопрощення. Я сама вибачаю себе за проживання цих емоцій. Прожила небагато і відпустила, тому що якщо не відпустила, через час це переросте в хроніку. На засуджуючі коментарі давно не звертаю уваги. Бережіть себе в першу чергу! Свою психіку, своє здоров’я! Тому що ви дуже потрібні своїм близьким”.

Під публікацією Бабкіних підтримали фанати:

  • “Чудова сім’я! Сергій такий дорослий на цьому фото. Зараз ми всі знаходимося там, де маємо бути… Реально, любов, турбота, усмішка, а ще сонячні дні дуже допомагають! Живемо з вірою і надією!”;
  • “Кохання завжди перемагає. Люблю вас і обіймаю всім серцем”;
  • “Бережіть себе!”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.