Оля Цибульська обійняла сина і виказала все, що накопичилося на війні: “Так болить голова від постійних сирен”

Популярна українська співачка Оля Цибульська залишається в Україні попри війну та ділиться з користувачами мережі своїми думками і почуттями, які її зараз переповнюють.

Ось триває вже другий місяць російсько-української війни, яку розв’язав кремль. Армія окупанта не цурається порушувати закони воєнного часу та відкривати вогонь по мирному населенню і навіть по дітях. Через це мільйони українців вимушені покидати свої домівки в пошуках більш безпечного місця, але є й такі, що залишаються вдома, незважаючи ні на що.

Наприклад, Оля Цибульська за кордон не стала виїжджати. Співачка вивезла свого семирічного сина зі столиці, проте за межі країни їхати не збирається.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська обійняла сина і виказала все, що накопичилося на війні

Артистка активно веде соціальні мережі, боронить разом з іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу інформаційний фронт, піднімає бойовий дух співвітчизників, а також не забуває і про творчість. Цього разу у себе в Інстаграмі Цибульська виклала кадри з фотосесії у традиційному українському вбранні, у підписі до яких поділилася авторськими віршами про болісне сьогодення:

“Так болить голова від постійних сирен, від постійного болю за наших. В біса серця нема, а у нас воно є. Ми воскреснемо, а біда зляже. Ця нестерпна весна розквітає не так, як собі я в сніги уявляла. Хай зупиниться зло, в нього серця нема, його смерть на руках колисала. Обіцяй, ми побачимось після війни, ти притиснеш мене до грудей. Обіцяй: більш не буде такої весни, що оплакує наших людей. Обіцяй, ми побачимось після війни, і зберемось за довгим столом. Обіцяй: ми усе горе переживем, і щасливими будем разом”.

Схожі статті