Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який підтримав Україну поскаржився, що тепер не бачить доньку. Деталі

Нині співачка Ані Лорак, яка ще на початку конфлікту на Донбасі емігрувала в росію, взагалі не виходить на зв'язок з фанатами, попередньо видаливши свої акаунти у соціальних мережах.

Пара Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу вважалася ледь не зразковою у шоу-бізнесі. Він ефектний бізнесмен, а вона – справжня улюблениця народу. Втім, довіру артистка почала втрачати ще у 2014 році, а вже у 2019 розпалася ідилія її східно-казкового шлюбу.

Цього року, коли почалася війна, Ані Лорак мовчки пішла з медійно-інформаційного простору. Зірка, яка протягом років жила у росії, не стала афішувати свою позицію. Натомість її екс-коханий однозначно підтримав Україну. Сьогодні він поділився своєю мотивацією та ще й розповів, що вже не може бачити свою доньку. Розповів про все англійською у сторіз:

“Люди питаються, чому я підтримую Україну. Тому, що я жив в Україні протягом 17 років і це моя країна, і моє життя у яке вторглася війна. Ми зараз не вдома, через війну я не можу побачитися зі своєю милою донькою. Ми жили у свободі та демократії, але зараз інші часи”

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який підтримав Україну поскаржився, що тепер не бачить доньку

Дочка бізнесмена і дійсно після розлучення лишилася з мамою. Разом вони помандрували до москви, але з татом їй було не заборонено бачитися. Більше того, сама Ані Лорак проводила час з татком Софії (так звати дівчинку). Родина збиралася разом на День народження малечі, бувала з нею на великих святах.

Втім, зараз у житті Мурата є зовсім інша дівчина. Обраниця також з України.

Сама ж Ані ніколи більше не афішувала свої стосунки після розлучення так гучно, як з колишнім. Було відомо, що у її житті був роман з Єгором Глєбом, молодим саунд-продюсером.

Схожі статті