46-річна Наталія Могилевська розповіла про біолабораторії в Україні та вмудрилася показати створінь звідти (Відео)

Сьогодні війна іде повним ходом не лише у наших містах, а й на інформаційному фронті. Окупант вдається до абсолютно абсурдної пропаганди по своєму телебаченню.

Нині важко знайти в Україні людину, яка не чула інформації про дискредитацію нашої держави у російському просторі. Країна-агресор вдається до огидних маніпуляцій, аби ще збільшити у свого ж населення рівень ненависті до нас.

Останній “шедевр” машини пропаганди розповів про те, що буцім-то на наших землях нині працють американські біолабораторії. Нібито з компанією Metabiota, яка, як стверджують у рф, є “основним постачальником обладнання для біолабораторій Пентагону.

Така теорія змови дуже розсмішила Наталію Могилевську, яка опублікувала розважальне відео з гусками, які летять у полі, назвавши їх біологічною зброєю.

“Птахи з херсонських біолабораторій бомбардують російську техніку”, – написала співачка.

46-річна Наталія Могилевська розповіла про біолабораторії в Україні

Артистка вже не раз виступала проти дій росії та закликала НАТО закрити небо в Україні. Згодом зірка почала волонтерити та навіть сиділа зі своїми прихильниками у метрополітені. Допомагає також розрадити вимушених переселенців піснею. Також Могилевська завжди підтримує прихильників онлайн, адже твердо впевнена у перемозі:

“Це буде дуже красива перемога! Я жодної іншої думки не припускаю. Немає шансів у цієї кривавої війни і у цієї божевільної, зламаної людини. Просто немає шансу!
Один залишиться українець і він один буде стріляти до кінця, до останнього. Ми не здамося”
, – натхненно зазначила Наталія.

Нагадуємо, що сьогодні – 32 доба героїчного опору України.

Схожі статті