Женя Синельников з “Орла та Решки” знову зробив пропозицію руки та серця, але вже в Гостомелі: “Обручки не було”

Відомий український телеведучий Женя Синельников розповів, як робив пропозицію руки і серця своїй коханій Наталці Кліпці. Детальніше дізнайтеся в статті.

Відомий український телеведучий Женя Синельников після того, як перебував в оточенні окупантів, показав, як вони з родиною ховалися у його будинку в Гостомелі. Зокрема, з відео, що він оприлюднив, стало відомо: скоро весілля.

Так, не чекаючи більш слушної нагоди, Женя зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Наташі Кліпці. Після того, як обраниця погодилася вийти заміж, в обійми зірки поринули діти.

Женя Синельников знову зробив пропозицію руки та серця

В інтерв’ю журналістці програми “Життя відомих людей” знаменитість зізнався, що вони проживали зовсім інше життя в окупації і тоді нічого не мало сенсу, окрім його родини. Саме тоді він зрозумів, що необхідно затвердити своє кохання і запропонувати Наталії заміжжя. Зробити дівчину своєю дружиною він планував вже давно.

“Я відчув, що якщо цього не зроблю зараз, то можу цього не зробити ніколи. У мене обручки не було. Навіщо тобі ця романтика? Скажи, що любиш. У мирний час буде велике пишне весілля. Хочу пишне, багате, класне, мирне весілля! Мені майже тиждень сниться перемога, різна”, — зазначив Женя.

Варто відмітити, що після того, як сім’я евакуювалася, Женя не міг стримати сліз. Він заплакав на камеру, а також заявив росіянам, що вони — не братські народи.

На даний момент зірка виходить на зв’язок з журналістами через Інтернет і без таємниць розповідає про усе, що з ними відбувалося. Зокрема стало відомо, що від будинку Жені не залишилося нічого. Будівля зазнала таких сильних ударів, що в неї навіть немає стін.

Схожі статті