“Врятувати сина”: 32-річна MamaRika поділилася своєю щемливою історією втечі з-під Гостомеля – полишили все

Минулого року співачка, учасниця "Фабрики зірок" стала мамою. Втім, щасливого декрету не вийшло. Війна прийшла буквально у дім до знаменитості.

MamaRika. Співачку, яка носить цей псевдонім звати Анастасія Кочетова. Вона щасливо вийшла заміж за гумориста, учасника “Ліги Сміху” одесита Сергія Середу. 2-го серпня 2021 року пара народила синочка. Втім, щастям батьківства так і не вдалося насолодитися.

“Ви дуже хотіли почути мою історію, а точніше шлях який я подолала, щоб врятувати нашого семимісячного сина і опинитися у безпеці наскільки це зараз можливо…”, – розповіла зірка у своєму Інстаграмі.

Артистка розповіла, що війна застала їх під Києвом, недалеко від Гостомеля. У місті з 24 лютого почали точитися бої, адже там на аеродромі висадився російський десант. Дуже швидко ворог окупував Бучу та намагався прорватися в Ірпінь, аби вийти на рубежі столиці.

“У Києві ми живемо за містом,неподалік від Гостомеля. Тому 24 лютого, як і всіх українців, нас розбудили дуже потужні вибухи,від яких буквально задрижали вікна і весь будинок почало хитати.За вікном ми побачили помаранчеве зарево”, – розповіла Анастасія.

За словами співачки, спершу вони родиною вирушили до родичів в Одесу, але й там вони не почувалися у безпеці. MamaRika зазначає, що аби вибратися до Європейського союзу, їй довелося з крихітним немовлям пішли вночі, о другій, переходити кордон. Втім, з Молдови полетіти у Польщу не вийшло. Довелося спершу поїхати до Румунії, а згодом вже дісталися до Варшави. Там, в евакуації виникла проблема з одягом, адже Настя взяла речі лише малюка.

Схожі статті