Григорій Решетнік емоційно відреагував на бомбардування рідного Миколаєва: “Нелюди! Руйнують наше місто”

Миколаїв є рідним містом Григорія Решетніка. Ведучий емоційно відреагував на цей варварський удар. Наразі рідне місто шоумена стало метою російських загарбників

Агресор з росії продовжує бомбардувати міста та села України, у тому числі й житлові райони, в яких немає ЗСУ. Окупанти з Росії знищують інфраструктуру. Під обстріли та бомбардування потрапляють мирні жителі. Гинути діти, старі та жінки.

Так 29.03.2022 року росіяни бомбили Миколаїв. Ракета потрапила до кабінету Віталія Кіма та розвалила підлогу будівлі ОДА.
Миколаїв є рідним містом Григорія Решетніка. Ведучий емоційно відреагував на цей варварський удар.
Наразі рідне місто шоумена стало метою російських загарбників. Тільки за один день вони розбили багатоповерхівку та будівлю обласної військової адміністрації.
Григорій Решетнік написав: “Рідний Миколаїв сьогодні… Серце розривається”.

Україна продовжує боротися з російськими загарбниками не лише на полі бою, а й на дипломатичному фронті.
Так зараз російська та українська делегації прибули до Долмабахчі — офісу президента Ердогана на березі Босфору тут, у Стамбулі.
Вони сидять за довгим столом обличчям один до одного. Турецький лідер звернувся до них під оплески.

Це перші особисті переговори за два тижні, але надії на будь-який прорив невеликі.
Ердоган висловив глибоку скорботу, що конфлікт триває вже п’ятий тиждень, заявивши, що дружба Туреччини з обома країнами зобов’язує її виступити посередником.
“Зупинити цю трагедію в руках обох сторін”, – сказав він.

Туреччина є членом НАТО, але має міцні зв’язки з Росією. Ердоган чинить опір приєднанню до санкцій Заходу проти Москви — однієї з небагатьох країн, які все ще роблять це.

Українці сподіваються лише на свої ЗСУ і ворог буде більш згідливим на переговорах, коли наші війська успішно знищують росіян.
Україна переможе, навіть не сумнівайтесь у цьому!

Схожі статті