Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не збирається тікати в безпеку до дружини: “Я лишаюсь”

Відомий український співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян впевнено заявив, що не збирається покидати Київ, який рашисти регулярно обстрілюють з неба.

Вже другий місяць в Україні триває війна, яку розв’язала путінська влада. Від дій окупантів перш за все страждають мирні люди, жінки, діти, житлова і критична інфраструктура, тож чоловіки вітчизняного шоу-бізнесу встали на захист Батьківщини, проявивши сталевий характер.

Хоробро боронять рідний дім хореограф Дмитро Дікусар, гуморист Юрій Ткач, учасники шоу “Холостячка” Андрій Задворний і Максим Тарапата, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, музиканти Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Віктор Бронюк, Коля Сєрга, обранець Олі Полякової Вадим Буряковський, телеведучі Володимир Остапчук і Олексій Суханов, та це ще не усі сміливці, якими українці можуть пишатися.

Рішення йти до лав територіальної оборони також прийняв зять Ніни Митрофанівни Матвієнко Арсен Мірзоян, хоча його дружині Тоні було дуже важко відпускати коханого. Сама вона з доньками і мамою знаходиться в безпечному місці.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не збирається тікати в безпеку до дружини

Крім виконання стратегічних завдань на службі співак не забуває і про творчість. Нещодавно він випустив патріотичну пісню “Моя Україна”, яку описав так:

“Стисло про пісню: це був перший тиждень. Я дуже добре пам’ятаю свій емоційний стан. Але я точно усвідомлював – я лишаюсь. “Назавжди й ніколи” набули іншого змісту. Не зрозумію, не забуду, не пробачу!”, – написав Арсен в Інстаграмі.

Шанувальників дуже зачепила нова композиція улюбленого співака, а також його чітка позиція, про що свідчать коментарі в мережі:

  • “Дуже сильна пісня, емоційно і прямо в серце, дякую”;
  • “Слава Україні!”;
  • “Крута пісня, сильна! Підіймає дух! Те, що треба!”;
  • “Пісня просто в серце з перших акордів”.

Схожі статті