Ольга Мартиновська згадала мирне минуле та показала романтику з Ярославським: війна розлучила кулінарів

Суддя улюбленого українцями кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська виклала романтичне фото з Володимиром Ярославським, зроблене ще в мирні часи.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала росія. З того моменту кожен робить все від себе можливе, аби допомогти нужденним та наблизити час перемоги. Не залишилися осторонь і зірки кулінарного шоу “МастерШеф”.

Мартиновська, Ярославський та Ектор Хіменес-Браво потрапили у любовний трикутник
Ольга Мартиновська згадала мирне минуле та показала романтику з Ярославським

Багато кухарів зараз працюють на гуманітарному фронті та безкоштовно готують їжу для захисників, а Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський кинули свої сили на захист важкохворих дітей:

“Мільйон для Охматдит” набирає обертів. Ліза Глінська підтримала нашу ініціативу та надала свою книгу “Простіше простого” про кондитерське мистецтво. Друзі, ми з вами зібрали вже близько 540 тисяч гривень за лічені дні. Вдячні кожному, хто приєднався до благодійної ініціативи та став янголом-охоронцем для діток з Охматдит. Тепер на нашому сайті з’явилась ще одна книга від Лізи Глінської. Тепер ви можете придбати її на сайті за донати та отримати доступні й смачні рецепти десертів родом з дитинства. Переходьте за посиланням у шапці профілю та зробимо цей мільйон разом. Правила ті ж – ви самі вирішуєте, скільки готові заплатити за книгу. Обіймаємо та дякуємо Лізі, що долучилась до нашої ініціативи. Перші фото в каруселі з мирних часів”, – написала Оля в Інстаграмі.

Зауважимо, що на головному кадрі публікації Мартиновська позує в гримерці з Володимиром Ярославським, приобійнявши його ззаду. Кухарям давно приписують романтичні стосунки, хоча вони їх і не підтверджують.

Відомо, що зараз Оля займається передачею гуманітарної допомоги з-за кордону, а Володимир знаходиться в Києві і разом з кухарями готує обіди для ЗСУ, тероборони і медиків.

Схожі статті