Заплакана дружина Віктора Павліка Катя розповіла, що з нею зробили лікарі у Німеччині: суворе випробування

Молода дружина українського виконавця Віктора Павліка Катя дісталася Німеччини і звідти згадала про непрості часи, які сталися через проблеми з її здоров'ям.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя декілька днів тому перетнула кордон та поїхала до Європи. Дівчина довго не бажала евакуюватися, але все ж таки прийняла рішення, яка піде на користь її малюку.

Варто відмітити, що Катя має великий досвід подорожей, тому впевнено почувається у незнайомому середовищі. Також вона пригадала свою минулу поїздку до Німеччини, яка відбулася 3 роки тому і принесла їй не мало болю.

Заплакана дружина Віктора Павліка Катя розповіла, що з нею зробили лікарі у Німеччині

Так, фанати дівчина прекрасно знають, що вона тривалий час боролася з хронічним циститом. І побороти не недугу їй допомогли німецькі лікарі. Однак, їй довелося пройти через непросте випробування.

Дівчина пішла на цистоскопію без обезболювання. Одразу після процедури вона зробила сторіз, в якому попередила більше ніколи і нікому на це не погоджуватися. У кадрі Катя була вся в сльозах та з червоними очима.

Заплакана дружина Віктора Павліка Катя розповіла, що з нею зробили лікарі у Німеччині. Скріншоти особистої сторінки дівчини

Зараз вона розуміє, що цей крок був необхідних для її здоров’я і дуже вдячна лікарям, які змогли допомогти їй, хоч і не дуже приємним способом.

Зокрема, по приїзду до Дрездену вона придбала вакцину від циститу, яку впродовж 2 років активно радила своїм підписницям, які також страждають від цього хронічного захворювання. Варто відмітити, що під час вагітності вона не могла її приймати, тому після пологів у Каті стався сильний рецидив.

Схожі статті