42-річний Руслан Сенічкін впритул став до Людмили Барбір, підігрівши чутки про роман: “Ми поряд” (ФОТО)

Чутки про роман Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір не вщухали до війни. Навіть лихо не розлучило знаменитостей і вони продовжили працювати попри все.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін вже давно працюють разом. У 2010 році у проєкт “Сніданок з 1+1” взяли ведучого. Паралельно він працював диктором новин та скаржився, що це дається дуже нелегко. Його колегу для ранкової передачі обрали глядачі і тандем остаточно сформувався у 2013.

Через те, що Людмила дорожить приватністю життя своєї родини, а Руслан в принципі мало говорить про особисте, фанати почали підозрювати, що знаменитості можуть бути потенційно разом. Підігрівали чутки спільні фото, де Сенічкін так і норовив обійняти Барбір. Зараз знаменитості і надалі працюють у студії. На час війни нерозлучно вітають з новим днем українців.

Нещодавно ведучий оприлюднив цікаву спільну світлину з підписом:

“Березень, квітень, травениця. Ми разом”

У публікації знаменитий чоловік злегка обіймає свою колегу.

Втім, відомо, що Людмила – сімейна людина і давно вийшла заміж. Вона носить прізвище обранця та у 2012 році народила йому синочка Тарасика. Родина багато проводить часу разом. Так, як коханий Барбір, Ігор, захоплюється східними мистецтвами спорту, тренування мають місце у сім’ї.

Щодо Руслана Сенічкіна, офіційно він – неодружений. Також у нього ніколи не було дітей. Фанати люблять приписувати йому стосунки то з Людмилою, то з Нелею Шовкопляс. Втім, публічно чоловік не раз казав, що ставиться до колег лише, як до друзів та поважає їхнє особисте житья.

Схожі статті