57-річний Олег Скрипка притулився до Злати Огнєвіч та розповів, як об’єдналися їхні шляхи: “Ми разом”

Ця війна перевернула життя українців догори дригом. Родини розпадаються, а інші навпаки єднаються ще тісніше. Утворюються і нові творчі тандеми.

Злата Огнєвіч минулого року приголомшила всю Україну. Співачка відважилася піти на шоу “Холостячка-2” аби знайти своє єдине кохання та вийти заміж. Втім, казкового роману не вийшло. З переможцем проєкту, Андрієм Задворним, стати подружжям не вдалося. Більше того, ще місяць по завершенню реаліті, чоловіка хейтили фанати артистки. Складалося враження, що співачку несправедливо полишили одну.

Проте, розігрувати драми Огнєвіч не стала, а вільний час вирішила присвятити творчості. Навіть зараз, поки ворог нещадно атакує нашу землю, вона їздить виступати перед нашими захисниками. Співпрацювати вийшло навіть з Олегом Скрипкою, який також волонтерить.

Виявляється, що знаменитості були знайомі задовго до війни. У 2011 році вже пробували співати дуетом. Про це розповів сам Олег на своїй сторінці в Інгстаграмі, підкреслюючи дивовижність поворотів долі:

“У 2011 у році запросив чарівну дівчинку заспівати зі мною разом пісню Богдана Веселовського Жоржина. Та через 11 років, хто б міг подумати, що будемо разом з нею вже славною артисткою, а це Злата Огневич, співати на війні для військових. Перетрубації долі…
Слухаймо, насолоджуємось,
перемагаємо”, – підписав світлину рок-музикант.

На фото артист пригорнув до себе Злату. Відомо, що Скрипка був вже розлученим. Свою першу дружину полишив, адже кохання згасло у пари. Заради першої обраниці він навіть вивчив французьку.

Схожі статті