Сніжана Єгорова з дітьми насправді не отримали статус біженців в Туреччині: ведуча свідомо сказала неправду?

Нещодавно відома українська телеведуча Сніжана Єгорова заявила, що вона та її діти вже отримали статус біженців Туречинні. Однак, журналісти з'ясували, що це не так.

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова два місяці тому шокувала свою аудиторію заявою про те, що вона цілковито підтримує дії володимира путіна. Ще тоді вона не знала про плани президента росії на руйнування східної частини країни.

Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від росії та путіна
Сніжана Єгорова з дітьми насправді не отримали статус біженців в Туреччині

Одразу після того, як стало відомо про неправомірні дії російських військ та ряд порушених міжнародних законів, Сніжана стала більш обережною у своїх висловах і запевнила, що ніколи не підтримувала вбивств.

Сніжана Єгорова з дітьми насправді не отримали статус біженців в Туреччині

Тим не менш, вже на той момент вона дискредитувала себе, як тільки могла. Результатом її сміливих висловів стала відмова в українському посольстві в Туреччині у продовженні документів для неї та її дітей. Єгорова була шокована подібним розвитком подій і поділилася з підписниками своїм розгубленим станом.

Одразу після цієї новини вона забрала свої слова про підтримку путіна назад. А через день заявила, що нібито усі її соцмережі хакнули.

І нещодавно вона розповіла, що їй таки вдалося отримати статус біженців у Туреччині. Однак журналісти НВ мають зовсім іншу інформацію.

Сніжана Єгорова з дітьми насправді не отримали статус біженців в Туреччині. Скріншот листування журналістів та представників консульства

Вони зв’язалися з українським консульством в Анатолії та з’ясували, що підтвердження біженства сім’ї Єгорових немає. Чи збрехала телеведуча своїй аудиторії свідомо, або ж існує якась помилка, поки що невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.