38-річна Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя: без батька і поза Україною

Переможниця "Євробачення-2016", популярна українська співачка Джамала показала, яке свято влаштувала своєму старшому сину Еміру на його 4-річчя.

24 лютого росія вторглася на територію України. Вже більше місяця триває повномасштабна війна між “братськими” народами. Небезпека змусила багатьох українців покинути свої домівки в пошуках більш безпечного місця. Не стали винятком і зірки шоу-бізнесу. Так, згодом після нападу рф Україну покинула співачка Джамала.

Артистка виїхала за кордон, аби її маленькі діти знаходилися подалі від війни, а сама вона тим часом активно виступає на концертних майданчиках Європи, щоб привертати увагу світової спільноти до української біди, а також збирати гроші на потреби простих українців, що постраждали від дій окупантів, та військових.

Джамала з синами
Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя

Старшому сину Джамали Еміру нещодавно виповнилося 4 роки. Молодшому Селіму влітку виповниться 2. У своєму Інстаграмі знаменитість зізналася, що Емір важко переживає розлуку з татом, який залишився в Україні:

“Місяць, як ти сильно подорослішав. Тому що у свої майже 4 ти мав проявити неабияку терплячість, мудрість і розуміння. Я дуже дякую тобі за це”, – звернулася Джамала до старшого спадкоємця.

Незважаючи на ті непрості обставини, в яких опинилася зіркова сім’я та ще мільйони інших українських сімей, співачка влаштувала Еміру чудове свято на день народження. Головним цвяхом програми став святковий торт, декорований під Людину Павука. Відповідне фото з’явилося в Інстаграм-сторіз Джамали. Імениннику, здається, дуже сподобався подарунок, а його знаменита мама подякувала небайдужим за привітання:

“Дякую вам всім за велику кількість привітань”, – написала артистка.

Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя
Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя

Схожі статті