Не просто так покинули росію: Христина Орбакайте показала Аллу Пугачову з немовлям на руках – радість в родині

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала на відео свою матір Аллу Пугачову з немовлям на руках, поки публіка пліткує про можливу еміграцію артистки.

За життям зіркової родини Примадонни слідкують мільйони фанатів. Особливо багатьох хвилює шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна, адже у подружжя велика різниця у віці. Тим не менш, вже 20 років співачка і гуморист щасливі разом, а у 2013-му вони стали батьками двійнят Лізи та Гаррі.

Ця подія викликала неабиякий резонанс з боку громадськості. Все тому, що Примадонна за віком вже була доволі немолода, однак пара випередила появу чуток та одразу повідомила, що дітей їм виносила і народила сурогатна матір. При цьому біологічними батьками двійнят є Алла і Максим – ще в молодості співачка заморозила свої яйцеклітини, якими вони і скористалися при плануванні поповнення.

Максим Галкін і Алла Пугачова продають замок після втечі з Росії
Христина Орбакайте показала Аллу Пугачову з немовлям на руках

Не можна не зауважити, що Галкін – один з небагатьох представників російського шоу-бізнесу, хто не став замовчувати війну в Україні, розв’язану путінським режимом. З першого ж дня гуморист висловив свою позицію з цього приводу, після чого його концерти почали стрімко відмінятися, а незабаром вони з Пугачовою і спадкоємцями взагалі покинули рф. Ба більше, для виїзду за кордон знаменитості скористалися авіатранспортом, якого Примадонна всіляко уникає через страх польотів.

Поки публіка пліткує про можливий переїзд пари, Христина Орбакайте дала ще один привід для обговорень. Так, у себе в Інстаграмі артистка виклала відео, де Алла Борисівна засвітилася з немовлятком на руках. Втім, немає сенсу припускати, що це четверта дитина Пугачової, оскільки підпис до публікації розставив все по місцях:

“Нашій Клавусі сьогодні виповнюється 10 років! Дякую, що обрала нас своїми батьками”, – написала Христина.

Клава – молодша дитина Орбакайте та єдина онучка Примадонни. Схоже, свій перший ювілей дівчинка відсвяткує без бабусі, яка зараз знаходиться не вдома в Підмосков’ї.

Схожі статті