27-річну Катерину Репяхову поставили на місце і не пробачили чергову порцію радісних фото з Європи

Молода дружина Віктора Павліка не втрачає духу та продовжує активно вести свій блог в Інстаграмі. Нині популярна леді в евакуації у Європейському союзі.

Катя Репяхова вже другий рік поспіль твердо тримається у медійному просторі. Концертна директорка Віктора Павліка, яка стала його дружиною, стала популярною блогеркою. На своїй сторінці в Інстаграмі вона розповідає про життя, перші кроки у материнстві та волонтерську допомогу під час війни співгромадянам.

Втім, сама дружина Віктора Павліка взяла рішення полишити Україну. Спершу з мамою та синочком вона переїхала до Європейського союзу, а згодом вирішила полетіти й звідти. Зірка Інстаграму поскаржилася прихильникам на те, що доведеться рушати далі без авто. За це й і нарвалася на “милість” тих, хто зараз і уявити не може виїзд з рідного міста.

Найгарячішими коментарями блогерка сама ж поділилася у сторіз. Їй дорікнули за те, що не на часі зараз скаржитися у безпеці про втрату авто, а також написали:

“Виставляти радісні відео у військовий час, будучи в безпечному місці – це зневага до людей, які залишилися у важких життєвих обставинах, які тижнями сидять в підвалах без їжі і води, не знаючи чи настане для них новий день”

27-річну Катерину Репяхову поставили на місце

Катерина засмутилася та поділилася тим, що такі коментарі змушують її відмовитися від ідеї публікацій про власне життя.

Втім, психологи пояснюють, що зараз кожен українець проживає свій негативний досвід, як уміє. Буденні ж радощі минулого життя допомагають краще адаптуватися під час війни та перепочивати від тривожних думок.

Схожі статті