Про кар’єру 39-річної Світлани Лободи можна забути: рідна матір однією фразою перекреслила всі здобутки діви в рф

Світлана Лобода опинилася під прискіпливим оком громадськості одразу після війни. Поп-діва, яка проживала у росії здивувала неоднозначними заявами.

Співачка Світлана Лобода тривалий час проживала у росії. Уродженка Ірпеня, вона не змогла змовчати, коли почалася агресія. Одразу зірка потрапила у так званий “чорний список” артистів рф. Попрямувала туди слідом за Максимом Галкіним та Валерієм Меладзе, які не підтримали дії путіна та кремля.

Про тамтешні концерти вже точно можна забути, адже мама співачки, Наталія Лобода, відверто підтримує Україну. Відомо, що жінка – з Ірпеня, міста, яке визволити вдалося майже через місяць окупації. Рашисти нанесли великі збитки житловому фонду, а ще зруйнували залізничний міст. Він, до речі, пережив Другу світову війну.

Мама співачки не сумнівається у перемозі нашої держави. Вона публічно підтримала країну, не зваживши на потенційні контракти доньки:

“Знаєте, чому Україна переможе?
Тому що Україна — це мільйони людей, які готові допомагати і боротися за нашу свободу так сильно, як можуть”, – написала пані Наталія.

Жінка також повідала історію, як 84-річний дідусь останні збереження віддав на потреби Батьківщини. 5 тисяч гривень старенький ретельно збирав та передав волонтерам у газетці. Дуже натхненна історія.

Дійсно, сьогодні кожен українець працює заради перемоги, наближуючи її. Ірпінь було звільнено 2 дні тому. Втім, на часі боротьба за Бучу та Гостомель. Міста відчайдушно обороняли з перших днів війни, а тепер вони носять почесні званні героїв. Віримо у ЗСУ та чекаємо позитивних новин.

Схожі статті