42-річний Володимир Ярославський прийняв в родину не лише Мартиновську: показав, як ставиться до її дочки

Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську не раз підозрювали у стосунках. Нині знаменитості у розлуці, адже довелося евакуюватися.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський вже давненько тримають інтригу стосовно своїх стосунків. Пара зірок постійно підігріває цікавість спільними фото та неоднозначними підписами до них. Втім, варто відзначити, що разом популярні кухарі зібрали допомогу для національної спеціалізованої лікарні “Охмадит”.

“Друзі, ми з вами зібрали вже близько 540 тисяч гривень за лічені дні. Вдячні кожному, хто приєднався до благодійної ініціативи та став янголом-охоронцем для діток”, – написали у спільному дописі Ольга та Володимир.

Втім, чоловік вирішив виказати знак уваги не лише самій Мартиновській, а й її дочці Вірі. Дівчинка в евакуації мала відзначати свій День народження. Мама ніжно привітала свою кровинку в Інстаграмі, а пан Ярославський з радістю підтримав дитину, надіславши у коментарях купу сердечок:

“Колись ми їхали в авто і я в черговий раз повторила: “Вірунь, дякую, що ти обрала мамою мене…!” на що вона відповідає: “Мам, то ж я не сама. То ми зустрілися з Богом, поговорили і вирішили, що ти будеш моєю…”
Звідкіля вона взяла цю теорію – гадки не маю…”

Нагадаємо, що донечку Ольга народила від першого чоловіка Івана Кобця. Пара одружилася у 2015 році. Познайомилися завдяки роботі. Втім, шлюб виявився неміцним. Подружжя, попри народження дитини у 2016-му, розбіглося у 2020 році. Згодом стало взагалі відомо, що 2 роки до розтогнення вони не жили разом.

Схожі статті