Як співачка Джамала живе у Стамбулі та бореться з російськими загарбниками: “Зараз я не співачка, я спікер”

Джамала дає численні інтерв'ю, виступає з концертами та збирає гроші для ЗСУ. Як сказала Джамала, вона бачить, що усі демократичні країни підтримують Україну

В Україні продовжується війна. Наші ЗСУ протистоять окупантам не лише на фронті, а й у ЗМІ. Кожна людина чим може допомагає і робить свій внесок у перемогу України проти російських загарбників. Навіть ті мешканці, які вимушено покинули свої будинки та переїхали у безпечне місце, підтримують Україну.

Так Джамала змушено виїхала з України ще перші дні війни. Співачка переїхала до Тернополя, але коли та там почалися бомбардування, вона поїхала до Туреччини. Нині Джамала живе в сестри Стамбулі. Проте вона продовжує брати участь у боротьбі України проти російських окупантів.

Джамала дає численні інтерв’ю міжнародним виданням, розповідаючи про кривавий терор в Україні, влаштований армією росії. Також співачка виступає з концертами та збирає гроші для ЗСУ. Як сказала Джамала, вона бачить, що усі демократичні країни підтримують Україну.

І Україна вдячна цим державам. Наша країна не вірить росії про те, що їхні війська виводяться від Києва.
Президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ готуються до відновлення наступу росії на сході України.
Він висловив скептицизм із приводу заяв росії про деескалацію бойових дій у великих українських містах, назвавши це провісником «нових ударів» по ​​сепаратистському східному регіоні Донбасу.

Міноборони росії вранці у четвер оголосило про припинення вогню в обложеному портовому місті Маріуполь. Успішна евакуація цивільного населення ще попереду, оскільки попередні спроби припинення вогню не мали успіху.
США та Великобританія кажуть, що у них є дані про напруженість між путіним та його генералами, тому що російський президент відчуває, що вони «ввели в оману».
Цієї п’ятниці мирні переговори між росією та Україною відновляться онлайн, заявив український перемовник Давид Арахамія.

Проте жителі України вірять, що головний перемовник з агресивною росією – це наші ЗСУ.
Україна переможе!

Схожі статті