Наталія Денисенко висловилася про російських акторів, які мовчать про війну: “Не дай Боже ступити на нашу землю”

Наталія Денисенко з ненавистю звернулася до російських акторів, що мовчать про війну: "Не дай Боже ступити на нашу землю". Як раніше писала Наталя Денисенко, що вона пробувала достукатися до них та писала їм у перші дні.

Агресивна росія напала віроломно в Україну. Весь світ з обуренням висловився про цю агресію Росії. Більшість представників українського шоубізнесу висловили своє негативне ставлення до Росії. Проте майже всі російські актори мовчать про війну.

Це помітили практично всі, зокрема й українська актриса Наталія Денисенко. Вона з ненавистю звернулася до російських акторів, що мовчать про війну: “Не дай Боже ступити на нашу землю”.
Як раніше писала Наталя Денисенко, що вона пробувала достукатися до них та писала їм у перші дні.

Вона розплющувала очі російським та нашим акторам, які мовчали про війну росії в Україні. Але як потім сказала Наталя Денисенко, деякі просто бояться говорити правду у соцмережах, інші стали на бік агресора та підтримують дії росії.
Наталія Денисенко негативно відгукнулася про актора Антона Батирьова, який підтримав війну Росії проти України.

Наталя Денисенко пробувала достукатися до росіян

Також Наталія Денисенко засуджує позицію Оксани Байрак: вона і нашим, і вашим. Тобто Оксана Байрак і за нас, і за росіян.
У наш непростий воєнний час на двох стільцях уже сидіти не треба. Потрібно визначитися, чи ви за російського агресора, який знищує наші міста села, дітей, жінок та старих, чи ви за Україну.

Українці знають, що наша країна переможе, ворог буде розбитий та відкинутий до кордону. А розбиті міста та села ми відбудуємо і вони будуть ще кращими, ніж до війни. Жаль тільки, що загиблих не повернути.

Бережіть себе та своїх близьких і не вірте російській пропаганді. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.