Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України: 13-річний Веня — волонтер у Варшаві

Тіна Кароль поділилася кадрами зі своїм сином Веніаміном, який опинився у Польщі і допомагає матері допомагати співвітчизникам. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Не так давно стало відомо, що українська поп-діва рушила з українського монастиря до столиці Польщі Варшави, щоб звідти підтримати свою країну. Зокрема, зірка брала участь у мітингах, а також влаштовувала благодійні концерти. Звісно, усі гроші були направлені на допомогу співвітчизникам артистки.

Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України

А нещодавно стало відомо, чим займається її єдиний син Веніамін, який народився у шлюбі з покійним Євгеном Огіром. Виявляється, 13-річниц Веня покинув навчання у Великобританії, щоб допомогти українцям.

Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України. Скріншоти з особистої сторінки Тіни Кароль

На даний момент хлопець знаходиться у Варшаві і разом з іншими волонтерами зустрічав біженців в аеропорту. Варто відмітити, що Веніамін витратив усі свої кишенькові гроші, і на них придбав подарунки та солодощі для співвітчизників. Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці Тіни соціальній мережі Instagram.

Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України. Скріншоти особистої сторінки співачки

Також, знаходячись ще в Лондоні, Веніамін у культурному центрі станцював гопака у підтримку своєї Батьківщини.

Нагадуємо, що про війну Тіна Кароль дізналася у монастирі, де перебувала 24 лютого. Декілька днів зірка не могла спілкуватися зі своїми фанатами, вочевидь, знаходячись у шоці. Спочатку у планах артистки було залишатися у духовному місці, але не витримавши бездіяльності, вона взяла інший курс, про що одразу повідомила своїх підписників.

Схожі статті