Найбагатша співачка України Камалія попрощалася з матір’ю Інною Петрівною через війну в Україні: “Мама не витримала”

Відома українська виконавиця Камалія повідомила, що її мама Інна Петрівна не витримала розлуки з Батьківщиною та повернулася до України. Детальніше в статті.

Камалія — одна з тих знаменитостей, яка сприйняла новину про війну гірше за всіх. Співачка не могла прийти до тями впродовж тижня. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являлися відео, на яких вона плаче та розповідає про катастрофу, яка сталася в країні. Однак, через певний час вона взяла себе до рук та евакуювалася з Києва.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія попрощалася з матір’ю Інною Петрівною через війну в Україні. Камалія разом з мамою, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Її доньки першими покинули Україну, і сталося це одразу. Співачка ж допомогла виїхати своїм родичам і разом з мамою дісталася безпечного ледь не пізніше всіх інших.

Камалія попрощалася з матір’ю Інною Петрівною через війну в Україні

Однак, її мама Інна Петрівна не витримала довгої розлуки зі своєю Батьківщиною, попрощалася з донькою і повернулася додому. Про це зірка повідомила у своєму мікроблозі.

Про героїзм своєї матері співачка розповіла у день її народження, додавши ніжні привітання та побажання. Жінка, яка самостійно виростила Камалію та допомогла їй побудувати кар’єру завжди відрізнялася мужністю, готовністю діяти та безстрашністю. Можливо частково цим і пояснюється успіх її доньки, яка змогла дістатися першого ешелону шоу-бізнесу у вельми молодому віці.

Нагадуємо, що у сімейства є майно за кордоном, а Мохаммад Захур є громадянином Великобританії, де в нього, до речі, проживають старша донька Таня та колишня дружина.

Схожі статті