“Коли ти прокидаєшся від сирен”: Святослав Вакарчук розповів, як в умовах війни пише нові пісні

Вакарчук сказав, що свідомо писати пісні неможливо, і це скаже будь-яка творча людина. Хоча зараз під час війни Вакарчук пише здебільшого вірші

Більшість артистів в Україні не мовчать про війну, яку проти України розв’язала агресивна росія. Представники шоубізнесу з Росії намагаються не коментувати війну чи підтримують окупацію України.

А українські зірки кожен, чим може, наближає перемогу нашої країни. Одні вступають у тероборону, інші їздять містами України та організовують концерти та підтримують моральний дух ЗСУ та населення.

Святослав Вакарчук уже понад місяць їздить Україною найбільш небезпечними місцями, де відбуваються військові дії, даючи виступи. Співак пише пісні та музику. Однак, як він сам каже натхнення, у нього приходить під час сирен вранці або вночі.
Вакарчук сказав, що свідомо писати пісні неможливо, і це скаже будь-яка творча людина. Хоча зараз під час війни Вакарчук пише здебільшого вірші.

Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір'ю свого сина
Вакарчук сказав, що свідомо писати пісні неможливо

Нещодавно він написав вірш “Звідки взялася ти, моя ненависть?”
Вакарчук, як і всі українці, вірить, що Україна переможе. А агресор буде покараний, хоча зараз ситуація на фронті непроста.

Моральний дух російської армії залишає бажати кращого.
Російські війська випадково збили свій літак і часом відмовлялися підпорядковуватися наказам.

Президент України Володимир Зеленський поставив під сумнів заяви росії про деескалацію бойових дій у його країні, назвавши це провісником «нових ударів» по ​​сепаратистському регіоні Донбасу на сході України. Бережіть своїх близьких та себе. Аналізуйте отриману інформацію. Намагайтеся читати та дивитися офіційні українські засоби масової інформації. Вони правдиво показують події в Україні. Фейкам із росії не можна вірити.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.