42-річна Марина Боржемська сумує за минулим життям, але і там немає місця Узелкову: “На душі та серці сумно”

Відома українська фітнес-тренерка, яка брала участь у шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська зізналася, що сумує за минулим життям, але все одно не згадує про В'ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська застала війну так само, як і мільйони українців – рано вранці 24 лютого. На щастя, з зіркою та її дітьми все добре, а у соціальних мережах вона розповіла, що їй допомагає вгамовувати емоції в цей непростий час:

“Коли на душі та серці сумно, боляче, холодно – мене зігрівають спогади. Світлини дають можливість зануритись у те життя, де було тепло, приємно, де я відчувала себе по-справжньому щасливою. Завдяки цьому неможливо зруйнувати любов та почуття. Це все дає сили вистояти та рухатись далі. І вірити в те, що все буде добре”.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська сумує за минулим життям, але і там немає місця Узелкову

Знаменитість впевнена, що Україна неодмінно переможе:

“Ми зможемо обіймати один одного, дарувати найкращі почуття, говорити, дихати та ділитися. Тому що ми, українці, з великим серцем люди. У нас живе жага до життя, свободи та любові на рідній землі Україні. Публікуйте свої щасливі моменти з мирного життя, щоб окупанти бачили – вони нас не зламають! І нам не потрібна була і ніколи не буде потрібна їх “допомога”, – підсумувала Боржемська.

Примітно, що на опублікованих архівних кадрах не з’явився колишній чоловік Марини В’ячеслав Узелков. Вочевидь, стосунки екс-подружжя не налагодилися і на війні. Пара розлучилася у 2019 році з гучним скандалом та взаємними звинуваченнями.

В'ячеслав Узелков після розлучення з Боржемською мріє ще раз стати батьком
Марина Боржемська сумує за минулим життям, але і там немає місця Узелкову

Спільні діти, син Роберт і дочка Олівія, після розлучення залишилися жити з Боржемською.

Схожі статті