Прем’єр Зеленського у серіалі “Слуга народу” Станіслав Боклан кинувся захищати Україну: поповнення в теробороні

Станіслав Боклан, який зіграв у фільмі "Слуга народу" одну з основних ролей, хоча вже й у віці, вирішив вступити до тероборони. Йому зараз 62 роки

Після того, як росія напала на Україну, практично всі люди визначилися у своїй позиції щодо війни. Наші зірки з шоубізнесу здебільшого засудили агресивну політику росії. Дехто їздить країною і дає благодійні концерти, підіймає моральний дух українців. Інші вступають у тероборону і таким чином роблять свій внесок у перемогу.

Станіслав Боклан, який зіграв у фільмі “Слуга народу” одну з основних ролей, хоча вже й у віці, вирішив вступити до тероборони. Йому зараз 62 роки.

Станіслав Боклан, котрий зіграв у фільмі “Слуга народу” одну з основних ролей, тепер допомагає теробороні. Як сказав Станіслав Боклан, він у помічниках. Разом з ним людям похилого віку видали нестрашну зброю: рушниці. Вони стоять на постах, патрулюють певні райони та перешкоджають мародерству. Бо з’являються мародери, які шастають по чужих будинках і квартирах.

Станіслав Боклан вважає, що він на своєму місці та допомагає Україні.
З такими людьми ми точно переможемо. У перемозі України над російськими загарбниками вже ніхто не сумнівається не лише у нашій країні, а й на заході та США. Усі демократичні країни допомагають Україні чимось: зброєю, медикаментами та провіантом.

Тож не піддавайтеся паніці та не слухайте фейки, що розповсюджуються російськими коштами. Потрібно прислухатися до офіційних українських ЗМІ.
Бережіть себе та своїх близьких. Знайте, що незабаром настане переломний момент у цій війні та наші доблесні ЗСУ відкинуть окупантів до кордону. А розбомблені міста та села наш народ відбудує та Україна стане ще кращою, ніж була до війни.

Схожі статті