Померли дуже рано: актори серіалу “Ранетки” яких вже немає з нами

Ранетки – популярний російський телесеріал, який транслювався на екранах у 2008 – 2014 роках.

За цей час актори, що зіграли головних героїв, змінилися. Дехто пішов зніматися у нові проекти, хтось розпочав музичну кар’єру, а хтось назавжди залишився тим підлітком із серіалу.

Назавжди молодим залишився Василь Ликшін, який зіграв у серіалі однокласника учасниць гурту “Ранетки” Льоху.

Окрім “Ранеток” актор знявся у серіалах “Громови” та “Сволочі”, де теж зіграв одні з головних ролей.

Доля у хлопця могла б скластися так само, як і батьків-алкоголіків, якби не один випадок. Відбуваючи покарання на зоні для малолітніх злочинців, його помітила режисер фільму “Янгол на узбіччі” Світлана Стасенко. Згодом жінка усиновила Василя Ликшіна і йому відкрилися двері у кінематограф. Актору пророкували велике майбутнє і кар’єру у Голівуді.

Але цим планам не довелося збутися, актор так і залишився 22-річним. Одного вечора актор повернувся додому, ліг спати і заснув навіки.

Василь Лишкін
Василь Лишкін

За висновком судово-медичної експертизи Василь Ликшін помер від інсульту, що стався поки він спав.

Така ж доля спіткала і актора Сергія Бездушного. Він помер у 2017 році, не впоравшись з хворобою. На що саме хворів актор – невідомо. Але швидше за все, далася в знаки травма голови, на яку актор спершу не звернув увагу. Звернувся до лікаря Сергій Бездушний лише тоді, коли почалися сильні головні болі.

Окрім “Ранеток” актор знявся у “Глухарі”, “Галині” і “Жукові”.

Сергій Бездушний
Сергій Бездушний

У інших героїв популярного молодіжного серіалу доля теж склалася не дуже вдало. Учасниці гурту повиходили заміж, але реалізуватися в музичній кар’єрі вдалося одиницям. Гурт розпався, але дві учасниці хочуть відродити його у первісному складі.

Схожі статті