Єгорова заявила, що її переслідують після “брехні” про статус біженки в Туреччині: “Не знають, що таке закон”

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова пояснила, чому в українському консульстві не підтвердили її статус біженки. Усі деталі в нашій статті.

Після того, як Сніжана Єгорова публічно підтримала путіна та назвала його героєм, у телеведучої виникли серйозні проблеми з документами для дітей. Їм відмовили у продовженні закордонних паспортів, що поставило під питання її перебування у Туреччині.

Недовго думаючи зірка, заявила, що тепер вона отримала статус біженки і законно перебуває у сусідній країні.

Сніжана Єгорова заявила, що її переслідують

Однак, журналісти не повірили знаменитості на слово і почали перевіряти, чи дійсно вона отримала такий статус, і українське консульство в Анталії не підтвердило інформацію від Сніжани Єгорової.

Телеведуча сприйняла інформацію гостро і вирішила довести своїй аудиторії, що дійсно стала законно знаходитися у Туреччині. Також вона заявила, що на її Батьківщині закони не виконуються, а її взагалі нібито переслідують.

“Не йдіть за відповіддю до консульства України в Анталії…. Вони не знають, що таке закон! Ті, хто вчинив злочин щодо малолітніх дітей, не продовживши їм термін дії закордонних паспортів, не можуть сказати вам правди! А я справді тут! У Туреччині діти та жінки під захистом закону, особливо коли є прямі ознаки переслідування влади!”, – зазначила вона.

Про які ознаки вона говорила, достовірно невідомо. Тим паче, що публічно не одноразово підтримувала країну-терориста.

Нагадуємо, що після того як Сніжана Єгорова підтримала дії володимира путіна, її донька Стася Ровінська, що працює на українському телебаченні, публічно послала її куди подалі. Спадкоємиця телеведучої не змогла витримати слів та позиції матері.

Схожі статті