Макс Барських зізнався, що почав вивчати військову справу: що задумав талановитий співак (ФОТО)

Макс Барських вирішив не зупинятися на своїй діяльності співака та почав вивчати військову справу. Що задумав співак він не каже. Є лише припущення його шанувальників, що співак збирається вступити до ЗСУ

Після нападу агресивної росії на Україну кожен житель нашої країни прийняв рішення як чинити та що робити у воєнний час. Представники шоубізнесу також не стоять осторонь. Деякі зірки пішли воювати на передову, інші вступили до тероборони. Треті їздять Україною та підіймають моральний дух українців та ЗСУ, організовуючи концерти.

Макс Барських із перших днів війни в Україні засудив росію. Він також гнівно розкритикував тих зірок, які мовчать про війну Росії в Україні. Ця боротьба співака на інформаційному фронті теж дає результат. Хоча, як сказав сам Макс Барських, до російського обивателя “достукатися” неможливо. У голові вони вінегрет.
Нещодавно співак представив пісню “Буде весна”, яку співає для переселенців.

Але Макс Барських вирішив не зупинятися на своїй діяльності співака та почав вивчати військову справу. Що задумав співак він не каже. Є лише припущення його шанувальників, що співак збирається вступити до ЗСУ. Чи вступить Макс Барських до ЗСУ чи ні – невідомо, але знати військову справу зараз кожному знадобиться.
Хоча його шанувальники, а в основному шанувальниці просять співака займатися тим, чим він може на відмінно: співати. І таким чином підіймати моральний дух українців та ЗСУ. Можливо вони й мають рацію.
Кожен на своєму місці має наближати нашу перемогу над російськими окупантами. Україна переможе, у цьому ніхто не сумнівається! Бережіть себе та своїх близьких. І найголовніше – не панікуйте. Не слухайте фейкову російську інформацію. Для цього є офіційні українські ЗМІ.

Схожі статті