Родина найбагатшої співачки України Камалії понесла втрату: зірка повідомила про смерть свого “малюка”

Відома українська співачка Камалія повідомила про втрату у її родині. Окупанти стали причиною смерті члена її сім'ї. Усі деталі в статті.

Коли розпочалася повномасштабна війна Росії проти України, Камалія одразу ж евакуювала двох своїх доньок разом з чоловіком, а згодом після тривалого перебування в Києві, виїхала за кордон з матір’ю.

Родина Камалії понесла втрату

Інна Петрівна не витримала розлуки з домом і повернулася, а співачка увесь цей сейчас вела інформаційну війну, а також розповідала про те, що відбувається з її улюбленцями.

Родина Камалії понесла втрату

Так, артистка дуже хвилювалася за своїх коней, адже вони залишилися на іподромі в Бучі, яка більше місяця була окупована. Спочатку тваринам не було, що їсти та пити, загін кадирівців не впускав нікого, щоб нагодувати коней. Згодом стало відомо, що одна частина тварин була відпущена і вони загубилися. Зірка декілька раз давала об’яви, у яких описувала своїх улюбленців та наголошувала на тому, що розшукує їх.

А нещодавно до Камалії дійшла дуже сумна інформація. У конюшні сталася трагедія: окупанти розстріляли її улюбленця — чемпіона, близького близького та члена родини Камалії.

Про це зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість побажала Тоті зелених лугів на тому світі. Також вона прикріпилила декілька фотографії та відео, щоб її аудиторія поближче познайомилася з покійним. Варто відмітити, що навіть під такою публікацію знайшлися росіяни, які почали поливати брудом українців, переводити стрілки та виправдовувати військові дії.

Схожі статті