34-річна Леся Нікітюк зізналася у коханні одруженому чоловіку: не Притула, але також дуже відомий

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк публічно зізналася у коханні знаменитому вітчизняному артисту. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Леся Нікітюк дуже серйозно ставиться до своєї приватності і не дозволяє журналістам та фанатам влазити у її особисте життя. Власне, у її інтерв’ю ви ніколи не почуєте розповідей про її обранців, або про проблеми у любовному фронті.

Леся Нікітюк зізналася у коханні одруженому чоловіку

Якось вона розповіла Олі Поляковій, що в неї є обранець, але в величезному інфопросторі це просто капля в морі. Однак, Леся Іванівна дуже щира та щедра на емоції. Глядачі полюбили її за експресивність, енергію та велику віддачу.

Леся Нікітюк зізналася у коханні одруженому чоловіку

Так, нещодавно вона вельми емоційно привітала відомого українського артиста Дмитра Монатіка з днем народження, яке він святкував першого квітня. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram коротенький пост, а також створила stories, в якому зізналася в коханні не тільки співаку, але і усі його сім’ї.

Леся Нікітюк зізналася у коханні одруженому чоловіку. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Нагадуємо, що чоловік одружений і виховує двох хлопчиків. У цей непростий час співак, як і більшість його колег, робить усе можливе, щоб допомогти співвітчизникам фінансово та фізично.

Леся Нікітюк зізналася у коханні одруженому чоловіку. Скріншот особистої сторінки зірки

На оприлюднених кадрах знаменитості тепло обіймаються, наче дуже старі друзі. Звісно, фотографії архівні, і були зроблені під час свята. На даний момент зірок немає ні часу, ні можливості зустрітися особисто, так як в Україні повномасштабна війна.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.