Аліна Гросу допомагає переселенцям у важкі для України часи: організовує їм житло та готує для них (ФОТО)

Аліна Гросу стала кухарем і разом з іншими готує їжу переселенцям, а також допомагає їм в організації побуту. Вона разом з іншими кухарями нарізає салати, ліпить вареники, голубці та багато іншого

Нині важкий час для всіх людей в Україні. Великої кількості жителів східної України довелося покинути свої будинки та переїхати у безпечніше місце на західну Україну або навіть за кордон.
На новому місці переселенцям важко морально та фізично. Звичайні люди стали допомагати зовсім незнайомим переселенцям.

Так, наприклад, Аліна Гросу стала кухарем і разом з іншими готує їжу переселенцям, а також допомагає їм в організації побуту. Вона разом з іншими кухарями нарізає салати, ліпить вареники, голубці та багато іншого. Аліна допомагає шукати притулку у Чернівцях. Зараз важкий час для всіх, — каже співачка, і багатьом людям потрібна допомога. Тому вона робить те, що може і те, що має за велінням душі.

Аліна Гросу готує їжу

А переселенці приїжджають та приїжджають, у тому числі з Маріуполя.
Окупанти навряд чи нададуть належний гуманітарний коридор до обложеного міста Маріуполь, поки він все ще бореться.
Вчора була допущена лише найменша колона Червоного Хреста із трьох автомобілів. Червоному Хресту було відмовлено у дозволі прийняти дві великі вантажівки з життєво важливим обладнанням, попри те, що гуманітарна криза там погіршувалась з кожним днем. Ні їжі, ні води, тіла лежать на вулицях.

Поки росія не розгромить українську армію в Маріуполі, багато хто з яких є членами батальйону «Азов», вона навряд чи надасть належний гуманітарний коридор у Маріуполь для Червоного Хреста чи будь-яких інших агенцій. Це та область, за яку росія справді хоче втриматися.
Проте є впевненість, що наші ЗСУ відкинуть ворога від Маріуполя, а потім далі до кордону. Україна переможе!

Схожі статті