Олексій Дурнєв розповів, до кого пішла Надя Дорофеєва від свого чоловіка Володимира Дантеса: “Я сам а***в”

Відомий український блогер Олексій Дурнєв розповів, до кого могла піти Надя Дорофеєва від свого чоловіка Володимира Дантеса. Усі деталі в нашій статті.

Після декількох тижнів війни Надя Дорофеєва та її чоловік Володимир Дантес прийняли рішення розповісти своїй аудиторії про те, що їхня історія добігла кінця. Виявляється, пара розлучається. Фанати не могли уявити собі, що насправді Вова та Надя вже не разом.

Олексій Дурнєв розповів, до кого пішла Надя Дорофеєва від Володимира Дантеса

Варто відмітити, що зірки не поділилися жодними деталями свого рішення. Причина розлучення, його наслідки та будь-які деталі були приховані від користувачів мережі. Пара дала зрозуміти, що вони залишаються в хороших стосунках, а також пояснила, що таким чином хочуть відволікти своїх фанатів від війни.

Олексій Дурнєв розповів, до кого пішла Надя Дорофеєва від свого чоловіка Володимира Дантеса

Мережею вже активно ширяться чутки про те, що насправді Надя пішла від Вови до іншого чоловіка. Їх підігрів і відомий український блогер Олексій Дурнєв, який добре спілкується з багатьма вітчизняними зірками. Зокрема він натякнув, що стосунки приховуються не просто так, а через те, що її новий обранець — дуже відома людина.

“У мене, до речі, є реальний інсайт… Там просто є такий нюанс, що у Наді можуть бути вже стосунки, з людиною, яку всі знають… Коли всі дізнаються, це буде такий р***б, я сам а***в”, – зазначив Дурнєв. прямому ефірі, за яким стежили понад 10 тисяч людей.

Про це він повідомив у YouTube- програмі “Комендантський чос”. Тому дуже імовірно, що коханий Наді може бути зіркою навіть світового рівня.

Хлопці з команди “Львів на джипі” допустили жартома, що це може бути Дмитро Гордон, Юрій Ткач, Гарік Бірча та інші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.