Микита Добринін розповів, чому його дружина Даша Квіткова із сином залишилися в Україні та не поїхали за кордон

Микита Добринін сказав: "Ми повернемося, приберемо у домі, включимо новини, щоб безперервно дивитися сюжети про нашу перемогу. Потім ми замовимо великий торт, запросимо всіх друзів і відсвяткуємо."

В Україні триває війна. Її розв’язала агресивна росія, яка напала на нашу країну. Понад місяць росія завдає авіо та ракетні удари по мирних містах та селах України. Гинуть люди: діти, старі та жінки. Багато людей вирішили поїхати за кордон якомога далі від небезпечних місць, де йдуть бойові дії. Дехто переїхав до західної України.

Нещодавно Микита Добринін розповів, чому вони з дружиною Дашею Квітковою вирішили залишитися в Україні та не їхати за кордон.
Як сказав Микита Добринін, вони від початку війни не збиралися нікуди їхати зі своєї Батьківщини. Сім’я вирішила однозначно залишатись в Україні. Це їхня принципова позиція.
Микита Добринін та Даша Квіткова вирішили дочекатися перемоги та повернутися додому. Наразі вони знаходяться на Західній Україні.

Микита Добринін сказав: “Ми повернемося, приберемо у домі, включимо новини, щоб безперервно дивитися сюжети про нашу перемогу. Потім ми замовимо великий торт, запросимо всіх друзів і відсвяткуємо.”

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова та син Лев

Тим часом надходять повідомлення, що в Одесі росія атакувала цільову інфраструктуру вранці 03.04.2022 року.
Наразі міноборони росії заявляє, що її сили знищили високоточними морськими та авіаційними ракетами нафтопереробний завод та три склади пального в Одеській області. У ньому йшлося про те, що об’єкти використовувалися Україною для постачання своїх військ неподалік міста Миколаєва. Українські офіційні особи заявляють, що немає даних про жертви внаслідок ранкового обстрілу Одеси.
Всі погляди звернулися на південне портове місто, де в неділю вранці пролунали вибухи.
Одеса вже кілька тижнів готується до неминучої атаки, а російські військові кораблі кружляють біля узбережжя Чорного моря.
Одесити готові зустріти ворога на підступах до міста. За будь-якої спроби напасти на Одесу російські війська будуть знищені. Не панікуйте та не вірте російським фейкам. Україна переможе!

Схожі статті