Співачці Наталії Могилевській та поетові Юрію Рибчинському видали посвідчення у Чернівцях: хто вони тепер (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський, також не стоять осторонь. Вони зі своїми можливостями намагаються наближати перемогу нашої країни. Нещодавно їм обом у Чернівцях видали посвідчення, що вони є волонтерами

Після того як росія напала на Україну, багато людей переосмислили своє ставлення до країни агресору та росіян зокрема. Майже всі демократичні країни гнівно засудили війну, яку розв’язала росія в Україні. Багато представників шоубізнесу вступили до тероборони або стали волонтерами.

Співачка Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський, також не стоять осторонь. Вони зі своїми можливостями намагаються наближати перемогу нашої країни. Нещодавно їм обом у Чернівцях видали посвідчення, що вони є волонтерами, – повідомив керівник волонтерського штабу Володимир Дорош. Крім того, артисти заспівали українські пісні в одному з укриттів.
Є кілька фронтів, на яких Україна протистоїть росії. Один із них – це інформаційний. І на ньому ми домінуємо.

Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський отримали посвідчення

Пропагандистська російська махіна, яку ворог посилював роками, схоже, діє лише на росіян. Вони в черговий раз згуртувалися навколо вождя-терориста і начепили всюди беззмістовні наклейки «Z» – символ масових вбивств українців.
Проте наш народ не залякати. Україна переможе у цій війні.
Непроста ситуація зараз у різних містах та селах України, зокрема й в Одесі.
Кафе та трамваї спорожніли, оскільки вулиці були вкриті танковими пастками, а відомі пам’ятники оточені захисними мішками з піском.
Але з того часу місто почало обережно відкриватися, попри сирени повітряної тривоги, патрулі та страхи перед російським нападом.
Вважалося, що ця впевненість частково була результатом просування Росії вздовж узбережжя Чорного моря.

Але наскільки підготовлена ​​Одеса з огляду на попередження президента України Зеленського про те, що російські сили тепер зосередяться на захопленні сходу та півдня?
Деякі аналітики вважають, що Росії важко буде захопити Одесу з моря, не створивши попередньо базу на суші.
Тим часом великі міські катакомби — близько 2500 км підземних тунелів — перепрофілюються на бомбосховища.
Тож Одесу ворог не візьме. Не панікуйте, ми відкинемо ворога!

Схожі статті