Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію: “Пригрівся у нас”

Відома українська акторка Наталка Денисенко публічно розкритикувала обранця Аліни Гросу Романа Полянського, який увесь цей час заробляв в Україні.

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримувала вищу освіту у Москві. Там вона познайомилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим, з яким розлучилися через півроку і там же знайшла своє друге кохання, Романа Полянського, про майбутнє весілля з яким пліткував увесь шоу-бізнес.

Аліна Гросу показала, як розважалася з Полянським 3 роки тому
Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Після того, як почалася війна Аліна Гросу евакуювалася до Львова, де в неї є маєток. Дівчина готує для біженців, а також приймає їх у себе вдома. Тим часом коханий співачки відмовчується і не вимовляє ані слова у підтримку України, де працював останні декілька років.

Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Наталя Денисенко сказала, що деякі актори просто бояться говорити правду у соцмережах, інші стали на бік агресора та підтримують дії росії
Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Колега Полянського Наталка Денисенко одразу згадала про нього і розкритикувала чоловіка публічно. Відповідне повідомлення з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У своїх stories вона пригадала про Романа та заявила, що він “пригрівся у нас”.

Денисенко активно відстоює наступну позицію: акторка вважає, що публічним людям вкрай важливо говорити про те, що відбувається та нести інформацію у маси. За її думкою, це частина місії знаменитостей. Варто відмітити, що це має певний сенс, адже інфлюенсери вважаються елітою, а еліта формує ставлення аудиторії до проблеми, так само як і інтелігенція у минулі часи. Більш того, зараз активно критикується конформізм, який, наприклад, дуже яскраво демонструється російськими знаменитостями.

Схожі статті