Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені під час війни: не виходили на зв’язок

Відома українська співачка Ольга Цибульська вперше розповіла про своїх батьків, які у період активної окупації залишалися в Ірпені. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська прославилася своєю патріотичною позицією та любов’ю до всього українського. Артистка розмовляє красивою солов’їною, а також творить переважно нею.

Ольга Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені

У період війни знаменитість не наважилася евакуюватися за кордон і перемістилася разом з сином Нестором до західної України. Варто відмітити, що її батьки, які проживали в Ірпені застали бойові дії і деякий час залишалися у містечку. Про це співачка розповіла журналістам програми “Зірковий шлях”.

Оля Цибульська
Ольга Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені

Понад три дні співачка не мала навіть зв’язку з рідними і не знала, чи впорядку вони. Дісталося і самій Олі. Зараз артистка повідомляє, що батьки у відносній безпеці. Вона разом зі своєю родиною ночувала у підвалі, але їй все ж таки вдалося вирватися з пекла.

“Ми пробули три ночі у підвалі, у підземному паркінгу. На третю ніч Нестор не зміг взагалі заснути. На ранок ми вийшли, а нашою вулицею їздили танки. За квартал від нашого будинку танк переїхав автівку з чоловіком. Ми зайшли до квартири, зібрали речі й виїхали”, – сказала виконавиця.

Нагадуємо, що Цибульська дізналася про війну через потужний вибух, який відбувся у неї за вікном. У місті одразу ж запрацювали сигналізації автівок, які поставили на вуха усіх жителів. Чорний дим застилав Київ і тоді Цибульська зрозуміла, що настала повномасштабна війна росії проти України.

Схожі статті