Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко розповіла про велику рашистську культуру в Бучі: “Ніколи нікого так ненавиділа”

Тоня Матвієнко на своїй сторінці в інстаграм розповіла, що вона думає про велику російську культуру. Обов'язково прочитайте її пост до кінця і перешліть знайомим і друзям

Весь світ здригнувся, побачивши звірства, які створили російські окупанти у Бучі, Ірпені та Гостомелі. Не армія “друга” у світі – це зброд ґвалтівників і мародерів.

Тоня Матвієнко на своїй сторінці в інстаграм розповіла, що вона думає про велику російську культуру. Обов’язково прочитайте її пост до кінця і перешліть знайомим і друзям.

a.k.n.e.l.o: “Болить душа, і ненависть росте”
viktoriiyats: “Я ніколи нікого так ненавиділа”

Що думають про це у світі, ви можете прочитати нижче. Події росії в Україні — це “підручник військових злочинів”, заявив доктор Майкл Ньютон, колишній старший радник посла США з особливих доручень чи військових злочинів.
Тіла, знайдені під Києвом, є останнім прикладом. Він сказав, що до інших злочинів, скоєних росією досі, відносяться:

умисне націлення на мирних жителів;
умисне знищення цивільного майна;
безладний обстріл;
голодування громадянського населення.

Доктор Ньютон також сказав, що хоча було зрозуміло, що військові злочини відбуваються на “макрорівні”, важливо також звернути увагу на “детальний рівень конкретної підготовки конкретних справ проти окремих осіб”.
Він розкритикував відповідь Росії про те, що вона не завдавала ударів по мирному населенню під час війни. У неділю москва заявила, що повідомлення про тіла на вулицях Бучі та Ірпеня були помилковими.
Доктор Ньютон сказав, що росіяни можуть говорити що завгодно, але “докази тут незаперечні”.
А наш президент Володимир Зеленський заявив, що всі ті, хто винен у звірствах в Україні, будуть покарані. Незабаром настане переломний момент у війні та російські окупанти будуть розбиті та відкинуті до кордону.
Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.