«Королева Ковід»: Оля Полякова потрапила в черговий скандал через концерт в Києві

36-річна співачка Оля Полякова обурила користувачів соцмереж анонсом свого великого концерту в Києві.

Українська співачка Оля Полякова, навколо якої нещодавно розгорівся скандал в Харкові, знову рветься на сцену. Попри карантин і збільшення кількості хворих на COVID-19 в країні, скандальна білявка анонсувала великий концерт в столиці.

Співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram запрошення на свій концерт, який запланований на 26 жовтня в Палаці спорту в Києві.

Полякова опублікувала яскравий постер анонсу концерту, на якому вона зображена в червоному костюмі, колготках в сіточку і з дивною короною на голові.

Концерт Олі Полякової
Концерт Олі Полякової

Співачка написала, що всі дозволи на проведення концерту є, і він пройде з дотриманням всіх заходів безпеки.

Сама Королева Ночі здорова, зробила повторний тест на коронавірус і готова запалювати не по-дитячому.

Водночас Полякова закликала фанатів приходити в масках, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

Підписники Полякової розкритикували співачку, її бажання заробляти гроші під час карантину, коли в столиці кожний день росте кількість заражених і померлих від коронавірусної хвороби, викликало в українців обурення.

«Бенкет під час чуми», «Як щодо того, що Київ в помаранчевій зоні карантину?! І згідно указу ВР збиратися можна не більше 30 чоловік?!», «І після концерту Київ в червону зону!», «Королева Ковід», – написали підписники в коментарях.

Коментарі підписників
Коментарі підписників

Однак Полякова просто почала видаляти неугодні коментарі, залишаючи лише компліменти і схвалення.

Коментарі підписників
Коментарі підписників

Деякі фанати співачки все ж таки вирішили, що здоров’я важливіше, і в коментарях намагаються відпродати свої квитки на дійство.

 

Схожі статті