55-річній Ользі Сумській заборонили публікувати світлину з Бучі: “Неприйнятна для деяких людей” (ФОТО)

Звільнення Київщини принесло першу радість у цій війні та обрушило справжнє горе на всіх українців: у Бучі нелюди-росіяни закатували мирне населення.

Сьогодні весь світ співчуває Україні. Оприлюднені кадри зі звільненої Бучі можуть ошелешити навіть затятого пошановувача фільмів жахів. Сотні замордованих, понівечених українців знайшли наші військові прямо на вулицях міста. За версією, що активно шириться у мережі, окупанти вчинили чорну годину, коли дізналися, що будуть відступати.

Обкладинки світової преси майорять кадрами з деокупованого міста. Втім, не всім вдається поділитися ними. Як виявилося, Ольга Сумська, яка активно веде свій блог в Інстаграмі та Фейсбуці, не змогла опублікувати ряд фотографій, а ще й отримала попередження від соціальної мережі.

55-річній Ользі Сумській заборонили публікувати світлину з Бучі

“Ця публікація не порушує Норми спільноти, проте вона може бути неприйнятною для деяких людей”, – відправили пояснення модератори.

Акторка була вельми обурена такою несправедливістю стосовно висвітлення подій в Україні та емоційно висловилася:

“Неприйнятна??? Це повинен бачити весь світ!!!”

Зірка вже не вперше ділиться подібними репортажами, але вперше соціальна мережа не пропустила її допис у публікацію.

Нагадаємо, що Бучу звільнили 31 березня 2022 року. У ході героїчного протистояння наші військові сили відтіснили ворога на північ. Після приходу у місто української влади, виявили сотні закатованих мешканців. 280 тіл поховали у братській могилі. Пошуки та розмінування тривають. Вже почали підвозити гуманітарні вантажі, а саму місцину відвідав Президент України.

 

Схожі статті