Санта Дімопулос розповіла, куди виїхала з України через війну: “Пройшло більше місяця, та для мене наче рік”

Санта Дімопулос не сидить за кордоном просто так насолоджуючись життям без війни. Вона знає, що кожен на своєму місці має брати участь у наближенні перемоги над російськими окупантами

Вранці 24 лютого цього року щасливе життя для українців закінчилося. Російське вторгнення в Україну стало повною несподіванкою і не оминуло багатьох відомих людей.
Рятуючи своїх дітей від жахів війни, знаменитості та звичайні жінки змушені були їхати за кордон. Серед них також виявилася співачка Санта Дімопулос.

Санта Дімопулос показала свого чоловіка
Санта Дімопулос та її однодумці вивезли з гарячих точок 25 сімей

Як розповідає Санта, прокинувшись о 4:30 ранку 24 лютого від вибухів, її щасливому життю настав кінець. Вона не хотіла чути слів чоловіка про те, що потрібно вивозити дітей, сподіваючись, що це якась помилка і все буде добре. Але через пів години, після сліз та суперечок, таки зібрала необхідні речі.
Через три доби, без відпочинку, сімейство Санти, а також її мама і сестра з дітьми, які їхали за ними, зупинилися в Будапешті у друзів. Зараз вона знаходиться в Італії. Разом із нею, у цій країні, знайшли притулок та її діти – син Даніель, батьком якого є Андрій Джеджула, та донька Софія від бізнесмена Ігоря Кучеренка. Артистка, навіть перебуваючи далеко від будинку, намагається не залишати у біді своїх земляків. Дімопулос та її однодумці вивезли з гарячих точок 25 сімей та знайшли житло майже сотні людей. Українські захисники отримали від них амуніцію, машину, ліки та одяг. Допомагають, лікарням, а також тим, хто опинився через війну у скрутному становищі, мамам з дітьми. Санта зазначила, що її земляки зараз єдині як ніколи та дякують усім, хто робить все для допомоги та порятунку українців. Україна переможе, ніхто навіть не сумнівається у цьому не лише всередині країни, а й у всьому світі. Слава Україні!

Схожі статті