Був співаком, потім волонтером, а тепер солдат ЗСУ: Макс Барських розповів, як війна змінила його пріоритети

Цілих 40 днів триває війна на нашій землі, розв'язана агресивною росією в Україні. Багато людей переосмислили, як вони ставилися до росіян, у тому числі і до російського шоубізнесу

Український співак Макс Барських зізнався, що війна все розставила на свої місця. Як розповів Макс Барських, він часто був у Росії та на його концерти збиралося багато його шанувальників. Співак навіть отримував нагороди. Однак після того, як агресивна росія напала на Україну, він гнівно засудив загарбників.

Макс Барських закликав ігнорувати атаки зомбованих росіян у соцмережах
Макс Барських закликав ігнорувати атаки зомбованих росіян у соцмережах

Макс Барських намагався “достукатися” до російських громадян, у тому числі представників шоубізнесу. Проте потім співак зрозумів, що це марно. Не потрібно витрачати час і сили, у росіян здебільшого мізок, зіпсований російською пропагандою. Згодом Макс Барських розірвав усі контракти з російським шоубізнесом та заборонив там використовувати свою музику. Як зізнається Макс Барських, він переосмислив життя і більше вже не буде, таким як був до війни. У нього з’явилися інші пріоритети у житті. Це захист своєї Батьківщини. Не можна допустити, щоб Росія окупувала нашу країну. Потім Макс Барських став волонтером, співак хотів бути корисним для України в протистоянні з російським агресором. Війна триває і Макс Барських вирішив вступити до ЗСУ. Тепер він змінив мікрофон на автомат. Співаку потрібно пройти двотижневі курси, а потім його відправлять на фронт. З такими людьми Росії нас не перемогти. Українці знають, що незабаром настане переломний момент і ЗСУ відкине ворога до нашого кордону. Ми відбудуємо зруйновані окупантом міста та села та Україна стане ще кращою, ніж була до війни. Бережіть себе та своїх близьких. Не піддавайтеся паніці, не слухайте і не дивіться російські пропагандистські новини. Слава Україні!

Схожі статті