Юрій Горбунов посивів на війні в Україні: шоумен показав, з якою зачіскою давав з Дзідзьо концерт для воїнів

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов помітно посивів на війні. Нову зачіску шоумена побачили воїни, для яких він разом з Дзідзьо давав концерт.

Юрій Горбунов активно висвітлює новини про війну в Україні на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Також чоловік Каті Осадчої допомагає звичайним людям і волонтерам, що дуже важливо в наш час.

Себе особисто він при цьому майже не показує, а на нових кадрах нарешті теж з’явився перед камерою, але майже невпізнаваний — бо дуже посивів.

Юрій Горбунов і Катя Осадча здійснили мрію старшого сина
Юрій Горбунов посивів на війні в Україні

Так, зірка виклав фото з відомим артистом Дзідзьо, акторами Арамом Арзуманяном, Богданом Гациляком, співачкою Маріанною Ільків і не тільки — діячі культури зібралися разом, щоб порадувати українських військових концертом:

“Сьогодні з концертом відвідали наших воїнів і хоча б на годину відволікли їх піснями і гумором від війни! Зустріч була надзвичайно теплою, і навіть без повітряної тривоги. На жаль, в умовах війни фото з воїнами викладати не можна, але після перемоги це буде великий фотозвіт про наші творчі зустрічі! Слава Україні”, — підписав публікацію Горбунов.

Важко не помітити, що з-під бейсболки Юрія виглядає відросле сиве волосся, хоча в мирні часи він не був таким посивілим.

Вочевидь, зараз не час звертатися до стиліста, а для 51 року сивина — цілком нормальне явище.

Ще більш помітна нова зачіска Горбунова на його особистому відеозверненні до рашистів після звільнення Бучі, Ірпеня і Гостомеля:

“Русскій мір відповість за всі звірства і геноцид українців! Нелюди нікуди не сховаються! Буде Гаага або пекло!”.

Зауважимо, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча разом з командою програми “Світське життя” зараз активно займається допомогою по розшуку загублених на війні родичів та дітей.

Схожі статті