Даніель Салем мало не загинув на передовій та вже хотів прощатися з близькими: що відомо про долю телеведучого

Війна розставила все на свої місця. Вона виявила всі погані та добрі сторони у людини. Кожен житель нашої країни вже визначився і зрозумів, що являють собою російські окупанти

Агресор із Росії продовжує вже 40 днів обстрілювати та бомбувати наші міста та села. Гинуть ні в чому не винні люди: діти, старі та жінки. Кожен українець на своєму місці робить усе, щоб наблизити перемогу. Даніель Салем, який є українським телеведучим, вирішив основне завдання. Він вступив до Національної гвардії України. Наразі Даніель Салем знаходиться в Одесі. Він розвідник і часто буває на передовій. Раніше Даніель Салем служив у Бейруті. Має медичну освіту, тому Даніель Салем потрібний в українській армії. Наразі лікарі потрібні Україні.

Даніель Салем ні про що не шкодує

На передовій він потрібен і не хоче розповідати, чим там займається. І найголовніше Даніель Салем ні про що не шкодує – він на своєму місці. У соціальній мережі Даніель Салем зізнався, що воювати страшно. Але він вважає страх доброю річчю, адже він мобілізує людей і нагадує про важливе. Його рідні турбуються і переживають, коли Даніель Салем їде на передову. Як згадує Даніель Салем, був один момент на передовій, коли він уже хотів попрощатися з близькими людьми. Вони були в засідці та буквально за кілька хвилин вийшли та сіли в машину, а туди вже потрапив уламок.
Салем подумки вже попрощався з життям і більше хотів, щоб його повідомлення в інстаграм побачила донька. Однак цього разу успіх усміхнувся йому – він залишився живим.
Дуже важливо, що ЗСУ громлять агресора і незабаром настане переломний момент і ворог побіжить. У цьому буде заслуга Даніеля Салема. Не панікуйте, вірте лише офіційним українським засобам масової інформації. Бережіть себе та своїх близьких. Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.