40-річна Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині: “Боляче усвідомлювати”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик не приховує своїх емоцій після побаченого на звільненій від окупантів Київщині. Зірка не може прийти до тями.

Лілія Ребрик — одна з тих українських знаменитостей, які залишилися в Україні попри війну.

Акторка активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах та не приховує свого гніву щодо дій рашистів.

Саме вони відняли життя її друга і колеги — актора-каскадера Володимира Стороканя.

А незабаром після цього перестало битися серце ще одного колеги Лілії — Паші Лі, який боронив Ірпінь.

Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині
Лілія Ребрик не може прийти до тями після побаченого на звільненій Київщині

Це місто разом з Бучею та Гостомелем нарешті звільнили від окупантів, і тепер усьому світові відкрилися справжні мотиви путіна — геноцид українського народу.

У себе в Інстаграмі Лілія Ребрик викладала щемливі фото з Київщини, проте публікацію видалено за правилами соціальної мережі. Зірка зауважила, що це все — на руках російської армії:

“Є дні, коли не хочеться писати, говорити і коли щось боляче навіть усвідомлювати. Такою була вчора моя неділя. Не було слів, не було думок, був суцільний страшний біль. Я відчула себе одночасно Бучею, Ірпінем і Гостемелем. Я, як і кожен, хто бачив ці жахливі кадри, відчула себе всією пораненою, закатованою Киівщиною. Ненависть — найгірше людське відчуття, я завжди була впевнена, що я ніколи її не відчую, не допущу в своє серце. Але я дуже гірко помилялася… І я собі цю емоцію пробачаю”.

Коментатори підтримали акторку та запевнили, що українці ніколи не пробачать і не забудуть росіянам цих воєнних злочинів.

Схожі статті