Михайло Поплавський дивується, що в його ВНЗ раптово зросла кількість вихованців: “Більше ніж у мирний час”

Михайло Поплавський розповів у себе на сторінці в Інстаграмі про те, як же зараз проходить навчальний процес у студентів в університеті культури.

Сьогодні ми переживаємо справжню чорну годину: наші хоробрі захисники день за днем, кілометр за кілометром виганяють російську пошесть з України. Поки воїни стоять на бороні нашої безпеки, простий народ у тилу намагається швидше відновити мирне життя. Зокрема в евакуації розпочалося навчання. Спеціалісти стверджують, що це потрібно навіть не стільки для дисципліни та оцінок, як для здорової соціалізації підлітків і молоді.

Співаючий ректор, Михайло Поплавський, як представник КНУКіМ, похвалився результатами. Виявляється, для вихованців відновили навчання вже з 1-го квітня. Звісно, завдання виконуються дистанційно, через неможливість всім повернутися до Києва. Артист жартома зазначив, що тепер виявилося, що студентів стало більше:

“85% студентів приступили до навчального процесу.
Це навіть більше ніж у мирний час.
Молодці! Так тримати!
Ви являєтеся бійцями освітнього фронту”

За словами Михайла Михайловича, багато хлопців і дівчат вимушені були відірватися від підручників та стати до зброї. Немало його студентів волонтерять. Таким молодим людям буде наданий індивідуальний план навчання.

Раніше Поплавський повідомляв, що матеріально навчальний заклад підтримав наші збройні сили.

“Колектив Київського Національного університету культури та мистецтв ухвалив рішення перерахувати мільйон гривень в підтримку Збройних сил України”, – розповів співак.

 

Схожі статті