Оплачувала Тіллю роман з нею: Світлана Лобода та лідер гурту “Rammstein” Ліндеманн мали особливі стосунки

Стало відомо, що Світлана Лобода не мала романтичних стосунків з Тіллем Ліндеманом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, навколо роману Світлани Лободи та Тіллес Ліндеманном ходило багато чуток. Подейкують, що він є батьком її другої доньки, обличчя якої зірка досі не наважилася показати публіці.

Інстаграм опальної співачки Світлани Лободи було заблоковано в Україні
Світлана Лобода та лідер гурту Rammstein Ліндеманн мали особливі стосунки

Більшість глядачів вважає, що Світлана навмисне ховає дівчинку, щоб вони не помітили реальної схожості між дитиною та її батьком. Тим не менш, час іде, а Лобода так і не підтвердила свого роману з лідером гурту “Rammstein”.

Світлана Лобода та лідер гурту Rammstein Ліндеманн мали особливі стосунки

Однак, у світлі останніх подій у Світлани Лобода з’явилося багато ворогів. В основному, це резиденти російської федерації, яким дуже не сподобався той факт, що співачка підтримує Україну. У зв’язку з цим назовні вийшла інформація про її фейковий роман з Тіллем. Подейкують, нібито її колишня продюсерка Крапівіна фінансувала цей піар-хід.

Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки від соліста групи Rammstеin
Світлана Лобода та лідер гурту Rammstein Ліндеманн мали особливі стосунки

Концертний директор Євген Морозов заявив, що до нібито роману Світлани Лободи та фронтмена Rammstein Тіля Ліндеманна доклала руку її екс-продюсер. У зв’язку з цим не доводиться говорити, що музикант є батьком молодшої доньки співачки Тільди.

“Офіційно підтвердження батьківства не було. За чутками, Нателла вигадала і оплачувала Тіллю нібито “роман” з Лободою”, – розповів Євген Морозов.

Нагадуємо, що свою першу доньку Лобода народила від хореографа, екс-директора Андрія Царя. Але зі спадкоємицею знімків у соцмережах він не має, з пресою не спілкується.

Схожі статті